BURSA / OSMANGAZİ - Osmangazi Cavit Çağlar İlkokulu

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI COŞKUYLA KUTLANDI!

Bin bir zorluk ve mücadele ile yoktan var edilen bir milletin tekrar dirilişinin, sonsuza dek yaşatmaya söz verdiğimiz Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yıldönümünü kutladık.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yıl dönümü.

En büyük bayram bugün.

Canlarını, kanlarını seve seve vererek ; dirilişinin başladığı Çanakkale, ardından düşmanlara karşı Samsun’dan yakılan bir meşale, yurdun her yanına dağılan milli mücadele ruhuyla taçlandırılan 29 Ekim ..

O günün şartlarında tüm zorluklara karşı yılmadan ‘’Milletin bağımsızlığını yine milletin azim ve kararlılığı kurtaracaktır’’ diyen  büyük önder Mustafa Kemal ATATÜRK ..

Okulumuzda yapılan törende 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'mız coşkuyla kutlandı.Cumhuriyetimizin 100.yılına özel yapılan kutlamalarda özel sürprizler güne damgasını vurdu.  Özel eğitim öğrencilerimizin konuşmaları ve tüm sınıf kademelerinden öğrencilerimizin gösterileri büyük alkış topladı.

Fotoğraf albümü için; meb_iys_dosyalar/16/15/764106/fotograf_galerisi_3534213.html

Yayın: 01.11.2023 - Güncelleme: 01.11.2023 21:33 - Görüntülenme: 105